Opublikowany przez:
Mela134
Domowy ekstrat bulionu powinien być uniwersalny. Na jego bazie będziesz przygotowywać najróżniejsze zupy. Podpowiemy ci, jak go przyrządzić. Potem wystarczą już tylko porcja startych, mrożonych warzyw i drobne dodatki, żeby zupa nabrała konkretnego smaku. Nie zapomnij o ziołach, które dodajesz do gotowej zupy. Też możesz je przygotować wcześniej i zamrozić. Po wymyciu, osuszeniu, poszatkowaniu i włożeniu do zamkniętych pojemniczków, dobrze się przechowają w zamrażarce. Zachowają świeży zapach i smak
Domowy ekstrat bulionu
Składniki:
Wykonanie KROK PO KROKU:
Pokaż wszystkie artykuły tego autora
Patrycja Sobolewska
2016.04.18 09:15
ale pysznie wyglada !
Nie masz konta? Zaloguj się, aby pisać swoje własne artykuły.